Tenta

Imorgon har jag tenta i farmakologi. Den är sjukt svår och jag är väldigt osäker på om jag kommer att klara den. Klarar jag den inte har jag omtenta den 12 april. En annan omtenta jag har ligger den 28 april. Lyckas jag inte med denna tenta kan jag alltså inte operera mig i April. Snälla vänner, håll alla tummar för mig imorgon! Det skulle vara sjuuukt jobbigt om det blev omtenta, vet inte när jag ska lyckas klämma in min operation isåfall och jag vill verkligen få den gjord så fort som möjligt för jag hatar att ha ont i ryggen. Jag är verkligen så himla trött på det nu och vill bara få bort staget NU. Tänk på mig imorgon och håll tummarna, det kanske hjälper ;) 
 
 

Kliar

Idag har jag tränat, igen. Jag gör det även om jag vet att jag får ont efteråt. Hade ont redan när jag gick av mitt dygnspass på jobbet imorse men nu under kvällen har det varit hemskt. Det gör ont samtidigt som det kliar något fruktansvärt från mitt stag. Vill bara slita upp huden och klia, men det går ju inte. Sitter och river och kliar fastän jag vet att det sitter på insidan. Någon anna som känner igen sig? 
Förhoppningsvis går det bort med lite sömn. 

Haha!

Rotade bland mina gamla teckningar och hittade denna. Kommer ni ihåg när jag gjorde den? ;) kanske någon dag ska ge det ett nytt försök och göra det lite bättre! Någon dag när jag inte har hundra miljoner tentor att plugga till för att bli sjuksköterska vill säga. Vi får vänta sisådär tre år kanske ;) 
Försäkringsbolaget

Idag bad jag mamma ringa och prata med Trygg-hansa då jag aldrig får ut något vettigt från dom när jag ringer själv. Ville kolla lite så att de inte lägger ner mitt fall eftersom det gått över ett år sedan senaste operationen i och med att jag ska opereras igen. Dom skrev in att jag ska opereras igen och ska ta upp det igen våren 2015. Invaliditetsbedömning görs utifrån att jag själv får berätta om mina begränsningar osv, och dom kommer även att göra bedömningen utifrån ortopeden så de kommer att ta ut mina journaler. Ska bli spännande att se om man bedöms som någon procent invalid. Om jag i framtiden inte skulle kunna jobba 100 så kommer försäkringskassan att gå in och betala ut om jag blir tex 25% sjukpensionär, men jag kan inte se någon anledning idag till att inte kunna arbeta 100% även i framtiden men det återstår väl att se, man kan aldrig veta. 
 
Hur mycket har ni fått för era ärr? Och hur mycket har ni fått för invaliditet? Hur har era försäkringsbolag gått till väga?

Man slutar aldrig att förvånas

Ännu en gång har hon gjort det. Mamma. Jag slutar nog aldrig att förvånad över hennes ointresse för mig. Var förbi henne en sväng förut efter skolan då min nya mobil kommit dit (Glömt ändra adressen på 3 visst haha). Jag pratade om skolan och att jag hade tenta i april osv och sa att jag hade svårt att förstå hur jag skulle knö in operationen då. 
- Vilken operation? Ska du opereras? Sa mamma precis som att det var något väldigt nytt. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Min mamma vet inte ens om att jag ska operera ryggen för tredje gången. Hon minns inte ens att jag redan gjort en sådan operation förra året.Tack för den. Tack för visat intresse. 

"Startade blogg för att hjälpa andra med skolios"

Titta vad jag hittade hemma i mitt skrivbord!

En tidning i Göteborg som heter Skaraborgs Allehanda kontaktade mig och Julia år 2011 för att fråga om vi ville ställa upp på en intervju och berätta om hur det är att ha skolios. Här är resultatet!
 
Haha snygga vi var :-)