Stockholm

Här sitter vi, tillsammans på ett café i Stockholm och fikar, pratar och halvt om halvt avlider av trötthet. 
3 dagar tillsammans, kan inte bli bättre! 
Tid för återbesök

Har fått en tid för återbesök den 1 Juli men tyvärr är jag i Cypern då så jag måste boka om den (om jag lyckas komma fram någon gång när det är telefontid haha). Det ska bli skönt att få komma och prata med Rune och se vad jag kan göra åt smärtan i ryggen. Vill kunna sova utan att ha så ont. Att jag inte kan springa eller hoppa är också ett problem men kanske inget som stör mig lika mycket som att jag inte kan sova. 
 
Vi får se vi får se. 

Onda nätter

Dagarna funkar fint nu för tiden men nätterna är desto värre! Kan inte vända mig utan att det gör sjukt ont och det tar mycket på nattsömnen att vakna hela tiden för att man har ont! Förstår inte varför jag får så ont av att ligga ner... 

Annars är det som sagt bra! I fredags fick jag sommarlov och någon dag innan det var jag på Liseberg med jobbet och åkte lite saker. Kände av ryggen lite efter Helix och atmosfear och vid slutet av kvällen gjorde det riktigt ont, men det gick över efter en natts vila! Igår var jag och gick blodomloppet med jobbet också. 5 km i väldigt rask takt, och det gick finemang! Springa kan jag inte för varje steg blir som en duns i ryggen men att gå fort går jättebra! Träffade där även de Goa sjukgymnasterna bogdanca och Lotte som jobbar på Sahlgrenska. Så roligt att få se dom någon gång när man inte ligger i en säng nyopererad och lipar värre än en 5åring! Så söta så! 

En bild från vår lilla sommarlovsavslutning med klassen!