Angående gympan

Anonym om Skolsköterskan:
Har du inte fått ett intyg från din läkare att du inte ska behöva vara med på idrotten? Eftersom man tex inte ska hålla på med kontaktsporter de första halvåret är det ju väldigt viktigt att läraren fattar det. Om du har ett sånt intyg förstår jag inte vad de tjafsar om. Det står ju klart och tydligt vad man inte kan eller bör göra. Det är ju ingen liten operation du gjort liksom :)
Svar:
Jo det stämmer bra att jag fått ett sådant intyg. Min gympalärare är dock sådan att han tycker att om man brutit ett ben kan man göra grejer med armarna osv. Jag har förklarat för honom att jag inte ska vara med på gympan alls även om det bara är en lätt grej. Sedan i vintras har han bestämt att klassen ska ut och vandra i skogen. Vandringen kommer att ta 3-4 timmar och när vi är framme kommer vi att få bygga ett vindskydd, laga mat och sedan få sova under detta vindskyddet. Redan innan operationen sa jag till honom att det där kan jag absolut inte följa med på. Då mena han på att promenad får jag ju gå på det står ju på pappret och att mina kompisar skulle bära min packning.
Sedan jag kom tillbaka har jag inte haft chansen att prata med honom utan har bara hunnit svara på frågan om hur jag mår. Jag hoppas att han efter det intyget fattar att jag inte får lov att följa med.
Jag kan bara skratta åt hur det skulle se ut om jag skulle sova på marken i skogen. Just nu har jag en förhöjd säng, 3 kuddar och ett glidlakan. Det är liite skillnad! :)

KOMMENTARER

Kommentarer
♫♪ Sandra T

haha åh gud din gympaläraren påminner mig om denna: http://www.youtube.com/watch?v=IlDZgUKdkao

2012-05-04 16:46:50
URL: http://sandramusic.blogg.se/
Sara E

Haha ja ge sig ut och sova i skogen precis efter att man opererat ryggen känns inte som en höjdare. Hoppas han kommer på bättre tankar när han sett intyget :) (Det var jag som skrev kommentaren i inlägget men jag glömde nog skriva mitt namn :) )

2012-05-04 19:50:05
Elin - Designar bloggar

Kolla in min tävling, du kan vinna en design!

http://kimidori.blogg.se/2012/april/vinn-en-design-rostning.html

2012-05-04 20:46:44
URL: http://kimidori.blogg.se/
frida

sv: precis som du! jaaa grymt skönt!

2012-05-04 20:47:42
URL: http://fridafridolins.blogg.se/
camilla

sv: ja han mår bra nu och killar är väll inte lika kinkiga över ett ärr som vi tjejer är :) ja men väldigt bra intiativ av dig att berätta i en blogg :) hoppas allt är bra med dig idag :) kram

2012-05-04 23:57:51
URL: http://sexzita.blogg.se/
♥JC

Jättebra blogg du har! :D

2012-05-05 09:42:09
URL: http://worldofjulia.webblogg.se/
♫♪ Sandra T

låter bra det, brukar också vara för trött på fredagar. men på lördagar är det alltid dött på krogarna här haha

2012-05-05 11:03:29
URL: http://sandramusic.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback