Sjukhusbesöket gick snabbt!

Var på sahlgrenska imorse och det tog typ bara en kvart! Berit är inte förliten men börjar bli sa dom, så den 5 januari ska jag få en ny berit haha! sen två veckor senare ska jag få komma till sjukhuset och röntga och kolla så att den sitter bra och sånt! Sen angående mina ryggsmärtor så ska jag göra ett par övningar varje dag som ska stärka musklerna, och sen ska jag fortsätta klättra och börja simma en gång i veckan eftersom det är bra träning för ryggen. Om det inte blir bättre då så kommer jag typ dö, för berit finns inte alltid kvar och när jag inte har Berit så ligger jag typ bara i sängen och har ont!

Pain.

Hittade en lite rolig bild!


KOMMENTARER

Kommentarer
Elaine

SV: Hej:)

Ja, jag har opererat hela ryggen,det är inte så jobbigt som man kan tro. Allt är bra nu och infektionerna är borta, kul tycker jag :) Jag hade också korsett i ett år innan jag opererades. :)

2010-12-30 16:34:39
URL: http://elainez.blogg.se/
kasia

hejsan! gillar du smycken?

kolla in min smyckesblogg! du kommer inte bli besviken!

jewelsbykasia.blogg.se

kram

2010-12-30 22:30:50
URL: http://jewelsbykasia.blogg.se/
Elaine

Sv: Ja visst är det roligt:) Jag är lite smått böjlig i ryggen och jag får ju göra allt som känns bra. Om jag t.ex tappar något på golvet är det ju inga problem att ta upp det. Önskar er jättemkt lyckatill med korsetterna, tro det eller ej, jag saknar min :)

2010-12-31 13:52:09
URL: http://elainez.blogg.se/
eirapeira

Hej! vilka är övningarna? jag brukar också ha ont i ryggen :( <3 kram och gott nytt år ! lycka till, vad kul att ni döpt era korsetter! min heter ingenting X(

2011-01-01 23:50:48
URL: http://sukkersukker.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback