Efterlyser staglösa människor

Haha frågade i skoliosgruppen på fb om det fanns någon själ där ute som opererat ut alla stag och skruvar och hur detta påverkat dom, men eftersom jag inte fått något svar så frågar jag väl här också. Finns det någon stag- och skruvlös tidigare stelopererad människa som kan beskriva vad skillnaden är mellan att ha stagen och inte ha dom, om det nu är någon skillnad? Blev du snedare, rörligare, fick mindre smärta etc? Skriv gärna en kommentar, är nyfiken :)

KOMMENTARER

Kommentarer
Bodil Wallhoff

Jag opererade utmitt stag efter ca 8år. Pgr infektioner av staget. Nu mår jag bra. Duk kan skriva till mig om du vill veta mer.

2014-01-21 23:36:01
May Britt

Hej!
Vad heter denna grupp på fb? Min dotter har idag varit på Sahlgrenska och fått reda på att hon skal ha nattkorsett (hon har en krök på 35 gr och är 10 år). Vill gärna vara med i någon grupp och få hjälp/stöd. Vill också säga att er hemsida är guldvärd både för henne och mig!!

Svar: Hej! Vad tråkigt att höra att din dotter lider av skolios. Jag är dock säker på att hon kommer klara korsettbehandlingen galant! Om ni har några frågor får ni mer än gärna höra av er antingen här eller på min mejl, Juliacsundstrom@hotmail.com
Gruppen heter Skolios Sverige men jag är inte säker på om man måste bli inbjuden från en medlem eller om den är öppen. Om du inte hittar den kan du lägga till mig på Fb så kan jag lägga till dig, Julia Sundström heter jag.
Tack för dina fina ord!
Kram
Skoliosbloggen

2014-01-23 17:48:22
Steph

Hej,
för tio år sedan blev jag opererad både fram och bakifrån. I fredags var det fem veckor sedan jag opererades igen, denna gång för att ta bort det bakre staget + skruvar. Precis som för Bodil så fick även jag infektion.
Bara skriva till mig för ytterligare frågor :))

Stephanie

Svar: Okej så då har du fortfarande något som håller upp ryggen från sidan? :) Hoppas din op gått bra!
Skoliosbloggen

2014-03-23 03:29:16
steph

Ja, jag har fortfarande stag i ländryggen där min skolios var som värst. Det har gått skapligt tycker jag. Men förmodligen kommer jag behöva ytterligare en op, mina tre nedersta kotor har förvärrats och gör så att jag har väldigt ont i ländryggen/bäckenet.

//Steph

Svar: Tråkigt att höra att du fortfarande har ont! Kram
Skoliosbloggen

2014-03-26 20:40:42


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback