Gamla bilder

Är det bara jag som då och då kan sitta och kika igenom gamla ryggbilder, korsettbilder och operationsbilder? Blir lite nostalgisk på något vis. Så långt bort men ändå så nära. Jag men ändå inte jag på något vis. 
 
 
 
 
Jisses skulle kunna fortsätta i evigheter men det skulle fylla hela bloggen haha! 

KOMMENTARER

Kommentarer
linda

du är absolut inte ensam gör samma sak ofta haha ;) <3

Svar: Haha visst är det kul på något vis ;) <3
Skoliosbloggen

2013-09-11 21:08:24
URL: http://www.livetmedlinda.blogg.se
Mathilda

Hej jag är en 17årig tjej som precis har fått reda på att jag ska opereras i december. Har väldigt blandade känslor kring detta men är ändå glad att de ska bli av. Jag ska göra en operation från sidan då min krök sitter mellan bröstryggen och ländryggen, vet du något om en sådan här operation? om de är värre? gör mer ont? komplicerare att genomföra osv.. skulle vara väldigt tacksam för svar! Du gör ett fantastiskt jobb som fortsätter att driva denna bloggen för de som precis fått reda på att de fått skolios, den var hjälp för mig när jag fick reda på de och var rädd och osäker och jag är säker på att andra tjejer känner samma sak!

2013-09-17 16:43:32
Lexie

Hej. jag ska opereras för skolios den 7e oktober o har lite tankar på det här om vikt.. Ser nämnligen att många personer säger att de gått ner flera kilon efter sin operation, grejen e att de flesta av dessa personerna var då lite överviktiga innan.. Själv kämpar jag dagligen med att hålla min vikt då jag bränner jäkligt mycket och har lätt att tappa vikt om jag inte räknar minsta lilla kalori.. Ser att du oxå är en smalis ;P och undrar hur det var för dig efter din operation? tappade du lite vikt eller lyckdes du beålla den?
tacksam för svar :)

ps. håller på att fixa med en underblogg till min main blog (accordingtolexie.blogg.se) som ska handla om min skolios. Har inte hunnit skriva så mycket än men du får gärna kika in om någon dag om du vill såklart ;P

Svar: Grattis till en operationstid! :) Ja det är vanligt att man tappar i vikt efter operationen i och det beror ju på att man under den första tiden knappt äter någonting. Jag gick ned ca 5 kg men lyckades lägga på mig dom igen efter några veckor ;) Jag fick näringsdryck de sista dagarna för att de tyckte att jag åt för dåligt, så det tycker jag att du ska be om för att slippa tappa allt för mycket i vikt om du har problem med det vanligtvis :) Man kan även få det på recept om det skulle behövas även hemma! Annars är det bara att tänka på att försöka äta även om man inte är hungrig eller sugen :)
Ska absolut kika in på din blogg om skolios sen, följer din vanliga blogg så det blir spännande! Kram
SkoliosbloggenNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback