En eventuell skoliosträff

Jag sitter och pratar med Hazal i telefon och vi försöker planera in för en eventuell skoliosträff i sommar i Stockholm. Vi hoppas på att få ihop en liten träff precis som vi gjorde förra sommaren! Eftersom vi båda jobbar mycket denna sommaren har vi haft svårt att hitta tid då vi båda kan, men vi har hittat en vecka som vi preliminärt kan!
 
Vi har tänkt oss lördagen den 27 juli om Hazal får ledigt från sitt jobb. Vi skriver alltså ut detta datum preliminärt än så länge men hoppas på att det kan bli den dagen. Vi tänkte oss denna gång att vi vid fint väder skulle hålla till vid parken rålis (rålambshovsparken) och ha lite picknickmys och allmänt skoj! Har ni några andra förslag och idéer är det bara att kommentera! 

Nu håller vi tummarna att vi kan lösa detta! Vi kommer att skriva mer så fort vi hört mer om Hazals schema! Tills dess bjuder vi på en bild från förra sommarens skoliosträff i stockholm! :)
 
 

KOMMENTARER

Kommentarer
Ida

Skulle ni inte kunna ha en skoliosträff i Skåne? :-)

Svar: Nej tyvärr eftersom ingen av oss bor där samt att fler människor har möjlighet att komma till stockholm därför har vi valt att ha det där :) Men om du har möjlighet skulle det vara kul om du ville komma dit :)
Skoliosbloggen

2013-06-28 13:11:28
nadja

Skulle det kunna vara lite tidigare den veckan typ Den 22 eller 23 juli? För då kommer Jag från Finland på resa till Sverige =). Förstår Om Det Inte Passar, men... =)
Kram ♥♥

Svar: Vi har inte spikat riktigt än men om det inte blir den 27 blir det antagligen den 22 eller 23 så det var ju passande ;) Men som sagt troligtvis den 27 :) Kram <3
Skoliosbloggen

2013-06-28 21:36:10
URL: http://www.thebaseballs.blogg.se
♫♪ sandra

åh vill gärna träffa folket ju! tror inte jag åker till sthlm i sommar, kanske i höst men det är också oklart hur det ser ut med jobb osv för min del =/

Svar: Ja men precis, har sagt det förut men säger det igen! Hade så gärna velat träffa dig med! Någon dag så, vi kanske kan fixa någon i vinter också och då kanske det ser bättre ut för din del :)
Skoliosbloggen

2013-06-28 23:51:29
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se
Sofie

Åh hade ju vart hur kul som helst o komma men då har jag semester och är inte i Sthlm :/ hoppas de blir fler tillfällen eller kanske annat datum! :) kram!

2013-06-29 20:59:13
URL: http://Http://enmedskolios.blogg.se
ellen

Men åh, kunde det inte vart 27 juni haha, va där från i onsdags till idag :(

Svar: Åh vad synd haha :(
Skoliosbloggen

2013-06-30 23:44:59
URL: http://duumbass.blogg.se/
Tove

Fyllt i alla uppgifter ovan?

2013-07-01 09:08:15
Tove

Åh va kul! Men ska på konfa läger den 25, så hoppas de blir ett tidigare datum :)

Svar: Åh okej vad synd!
Skoliosbloggen

2013-07-01 09:10:04
Emma v H

Heej, skulle ni kunna säga till lite i förväg när ni vet datumet säkert? Jag bor en bit från Stockholm så jag måste veta ett tag innan.. :-D

Svar: Jajamen vi har jobbat febrilt på att kunna spika datumet i tid så att alla har chans att hinna planera :D
Skoliosbloggen

2013-07-01 16:06:39


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback