Yoga

Idag stod det yoga på schemat så klockan sex på morgonen fick vi gå upp för en timmes yoga.

Detta var något nytt för mig då jag aldrig testat det innan. Kan nu säga att det var inget för mig! Vid vissa övningar tog det helt enkelt stopp på grund av min stela rygg och andra för att jag har ont i ryggen vid vissa övningar. Ajaj men det var bara att bita ihop! Gubben gick veta varför jag inte kunde göra alla övningar så han gav mig lite lättare. Skönt!


KOMMENTARER

Kommentarer
linda

usch vad synd att yoga inte fungerade för dig vännen! <3 själv har jag kört det några gånger på gymmet och för mig går det ganska bra faktiskt! :)

kramar <3

Svar: Ja lite tråkigt, men det är inget jag kommer att sakna ;) Ja men vad bra att det funkade för dig! super <3
Skoliosbloggen

2013-01-08 19:52:02
URL: http://www.livetmedlinda.blogg.se
Annie Gimbringer

Hejsan! Grym blogg ni har <3 jag har också skolios och opererades för det för två år sedan. Så det är väldigt ja typ lugnade att läsa er blogg för att vet att det är fler som har det som jag så jag ville bara säga tack för det och titta gärna in på min blogg nu för jag har frågestund! Så fråga på bara :)

2013-01-11 20:29:58
URL: http://swedishstyles.blogg.se
sara

Hej igen!
Julia, du har väl röntgenbilder hemma?
Jag vill nämligen ha det, kan vara lite "kul" att ha liksom.. Så mamma skickade ett brev och så typ.. Men sen sa dom att det var tydligen JÄTTE krångligt att fixa, det gick bara att få på en skiva, skit dålig kvalité, skulle kosta 500 kr och ta jättelångt tid.
Så jag struntar i det.. Synd, eftersom jag skulle ta kort på det (ska vara med i en tidning)
hur gjorde du egentligen? :s

2013-01-13 15:14:26
URL: http://nattstad.se/saols
Italygirl

Hej igen!
är äntligen på listan för operation och den kommer ske så snart som om en till två månader :S
Pratade med en tjej som stelopererat hela ryggen och hon har smärtor nu som hon beskriver är som om "rygggen aödrig får vila" antar att hon menar för att hon inte kan sträcka oc vrida på sig då..
undrade om detta är något vanligt som alla känner eller bara händer vissa personer? hon har ju även opererat hela ryggen.
Har även fått reda på att jag kommer opereras ner till antingen L3 eller L4..troligen L4.. hur mycket rörlighet brukar man ha kvar då?
sorry, :P vet att du inte är någon läkare hehe men du verkar rätt öppen med din operation o allt o du verkar även prata med en massa personer som oereras..börjar bli lite nervös:rolleyes:

2013-01-14 10:55:22
URL: http://italygirl.blogg.se
Jeny

Hej! Jag har inte läst så mkt på er blogg, vill bara tipsa om en terapiform som heter Rolfing! Jag är stelopererad men känner att hade jag mött denna terapiform tidigare hade jag inte behövt opereras alls. Hur som helst, jag går på behandlingar nu och de hjälper oerhört mycket. Har gjort ett tiotal vid det här laget, över ett par års tid. Googla och läs!! För mig har det dramatiskt förbättrat och förändrat min situation, och många skevheter i kroppen balanserats! Vänligen, Jeny

Svar: Hej!
Tack för tipset, ska kolla upp det :D
Skoliosbloggen

2013-09-13 11:18:21


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback