Yasmine

 
Ikväll ser vi förhoppningsvis yasmine på X-factor! Yasmine och jag lärde känna varandra 2010 precis när jag fått min korsett. Hon opererades själv för ett par år sedan! 

Ni kanske har sett henne tidigare här på bloggen, men ja håll utkik efter henne ikväll om ni tittar :D

(Har letat febrilt efter bilderna jag tog första gången vi sågs men jag hittar dom inte haha!  Kommer du ihåg bullen och getingen yasmine? ;) )

 
Update: Här kan ni se hennes uppträdande http://www.tv4.se/x-factor/klipp/audition-yasmine-gustavsson-mama-do-2221026

KOMMENTARER

Kommentarer
ellen

Såg henne :)

Svar: vad roligt! :)
Skoliosbloggen

2012-09-23 21:18:43
URL: http://duumbass.blogg.se
♫♪ sandra T

så grym! ser fram emot att se mer

Svar: Ja men verkligen!
Skoliosbloggen

2012-09-23 21:21:18
URL: http://www.sandramusic.blogg.se
Emma

Hej Julia!

Jag har en till fråga. Jag undrar, hur länge hade du kvar katetern i urinblåsan och gjorde det ont när de drog ut den? :) Jag ska ju opereras på onsdag, så ska in imorgon till Sahlgrenska imorgon...

Svar: Man har den ca 2-3 dagar och sen drar dom bort den :) Det gör inte speciellt ont utan svider till väldigt snabbt och det känns lite som att man kissar ner sig hehe. Du får väldigt gärna smsa mig om du vill! 0760169767, så kan du fråga lite mer om du undrar över något eller bara vill prata :D Jag vet ju det mesta om allt på avdelningen efter mina 4 veckor som praktikant där ;) Lycka till!
Skoliosbloggen

2012-09-24 00:38:59
URL: http://ekuczerski.blogg.se
Emma

Hej igen Julia! Hehe.
Undrar bara, hur länge låg du på uppvaket? :) Jag har opererats innan och jag gillar inte uppvaket så mycket... brukar oftast längta tills jag kommer tillbaka på avdelningen igen!

Svar: Det beror lite på hur man mår men ibland kommer man upp till avdelningen redan samma kväll och ibland får man ligga kvar över natten och åka upp på morgonen :) Men fler och fler börjar komma upp redan samma kväll så satsa på det! :)
Skoliosbloggen

2012-09-24 00:48:51
URL: http://ekuczerski.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback