Praktikplats

Just nu är det dags för oss i klassen att söka praktikplats. Praktiken kommer att starta redan första veckan i skolan så därför ska platserna vara klara redan nu innan sommaren. Nu när vi börjar i trean är det äntligen dags för praktik på sjukhus, och som jag har längtat!
Jag har hela tiden vart säker på att jag vill göra min praktik på akuten men efter min operation har jag inte velat något annat än  att ha min praktik på avd 16 där jag spenderade 12 dagar. Det hade vart underbart!
.
Vi ska söka genom en hemsida som heter praktikplatsen.se där olika platser finns att söka på sjukhusen i kommunen. Jag har hållt alla tummar och tår för att avdelning 16 ska finnas med bland platserna och när jag kollade igår såg jag till min glädje att JAAA man kan söka på avdelning 16! Jag vet att ingen annan i min klass kommer att söka denna platsen för det finns över 60 platser.
Det enda problemet är att man MÅSTE välja 5 platser som man vill vara på, sen lottas en av dem ut och vad vi vet nu går det inte att välja tex förstahandsval osv. Detta gör att jag bara har 20% chans att hamna på avdelning 16 som är den enda av platserna som jag VERKLIGEN vill ha.
.
Det hade vart underbart att få praktisera där i 4 veckor. Att få vårda och ta hand om människor som gått igenom samma sak som jag, både med korsett och operation. Jag kan ärligt talat inte tänka mig någon bättre praktikplats det skulle vara min dröm! Att få träffa alla underbara människor som jobbar där också hade ju inte vart helt fel.
(Torbjörn och Anita wiho).
.
Nu håller jag tummarna för att det första man väljer ska vara ens förstahandsval för isåfall vet jag att platsen blir min då ingen annan söker den platsen. (Tro mig, i andras ögon kan den avdelningen verka tråkig).
.
Nu får ni hålla tummarna med mig!

KOMMENTARER

Kommentarer
♫♪ Sandra T

lycka till! :)

2012-05-09 18:26:58
URL: http://sandramusic.blogg.se/
Kristin

Hoppas verkligen att det blir avdelning 16, skulle ju vart jättehäftigt!:D Håller tummarna för dig!<3

2012-05-09 20:23:38
URL: http://kristinh.bloggplatsen.se
ellen

åh, håller tummarna! :D

2012-05-09 20:25:45
URL: http://duumbass.blogg.se/
Y A S S E - Appleberoende

RE: Tack :D

2012-05-09 22:22:31
URL: http://iyasmine.blogg.se/
Isacs Mamma

jo man är på rikigt :P

jo men tack de är fint hur är de själv?

2012-05-09 22:46:13
URL: http://isacsmamma.blogg.se/
linda

åh vad roligt med praktik! ;) <3 hoppas verkligen att du får vara på avdelning 16 då :) håller tummarna!! <3 <3 :)kram <3

2012-05-10 06:41:49
URL: http://www.froggi.bloggplatsen.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback