Första dagen i skolan

Ja då var man tillbaka i skolans välkända korridorer som såg likadana ut som när jag lämnade dem. För mig känns det som det gått en evighet men där har allt rullat på som vanligt.
Exakt en månad sedan jag gick min sista dag i skolan innan operationen. Den 2 april gick jag min sista dag för att sedan skrivas in på sjukhuset samma kväll. Den 2 maj är jag nu äntligen back on track och det känns så jäkla skönt!
Folk har fått kika lite på ärret och jag har fått förklarat att allt gått bra osv och det känns skönt att ingen behandlar mig annorlunda pga detta.
.
Eftersom det har varit mycket strul med vem som ska betala taxin osv orkade jag inte ta den fajten och beslöt mig för att åka buss. Jag är inte handikappad på något vis och känner mig bekväm med att åka buss till skolan så så fick det bli!
.
Idag slutade vi extra tidigt så jag och några vänner bestämde oss för att mixa en egen god sallad på maxi, köpa lite glass och sedan åka ner till havet och mysa och sola. Jag har alltså varit igång sedan imorse och värken kom fram mot lunch men det var inget som inte en tablett kunde lösa! Jag mår helt okej med tanke på omständigheterna och det är det viktigaste!
Jag har även fått lite färg i ansiktet samt bränt mig på näsan och bröstet. Det är så långt ifrån den bleka Julia på sjukhuset som man kan komma!
.
Livet är underbart.

KOMMENTARER

Kommentarer
camilla

sv: nej han gjorde en hjärtoperation, men det va väldigt väldigt längesen så dom är allt bättre nu på sånt...men beror ju på mycket annat med som läkekött som du skrev :) oj ja då är den ändå ganska vanlig ju..men har säkert hört namnet förr men inte reagerat när jag inte visste vad det var, men härligt att allt gått så bra för dig iallafall :)

2012-05-02 22:34:26
URL: http://sexzita.blogg.se/
frida

vad bra att du mår bättre!

2012-05-03 06:53:01
URL: http://fridafridolins.blogg.se/
Kristin

Gud vad skönt att vara tillbaka! :D Jag tänkte på det där med taxin, själv tycker jag att det är lite överförsiktigt att inte få åka buss... Dom vet säkert vad dom snackar om men i bland tycker jag att det är lite mycket...;)

2012-05-03 07:32:38
URL: http://kristinh.bloggplatsen.se
ellen

åh va skönt att du inte har så ont längre :D eller ibland kanske? men du verkar ju kunna klara av vardagen hur bra som helst iaf :)

2012-05-03 10:49:09
URL: http://duumbass.blogg.se/
♫♪ Sandra T

underbart!

2012-05-03 14:20:26
URL: http://sandramusic.blogg.se/
J O N S S O N L

Fin blogg, allt bra? Jag önskar dig en bra fredag :)

2012-05-03 19:55:08
URL: http://jonssonl.blogg.se/
Johanna ♡

Vad glad jag blir för din skull! :)

2012-05-12 10:24:56
URL: http://johannasskolios.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback