Ett kort inlägg

Har haft jätte ont i ryggen hela dagen idag. Jag antar att det beror på att jag bara tar en tablett innan jag ska sova istället för ca 3 per dag. Dessutom gjorde jag som jag brukar göra när det regnar. Springer.
När jag kom hem var det dags att städa mitt rum samt damsuga. Krök under sängen och allt herre min gud.

KOMMENTARER

Kommentarer
Katie

Fyllt i alla uppgifter ovan?

2012-05-15 22:52:08
Katie

Sv; jag tänkte på det i två år innan jag blev inlagd o enda fram till i vintras = fem år och kom fram till att inte göra det.

Men tog också det beslutet pga filminspelningarna ;-) vill inte missa något pga tatueringen sen har jag kanske känt att de minnen jag har från hela denna tiden de har jag, ärren har jag så det räcker o blir över ;-)

Men jag tycker absolut du ska göra den :-) förstår varför du gör den men TÄNK ändå verkligen efter! Jag ville tatuera in Zoe som betyder liv. Sedan svalnade nog intresset för det då jag inte hade någon runt mig som gillade att jag skulle tatuera mig alls heller så därför tröttnade jag på tanken att tatuera mig också ;-) haha! Kram :)

2012-05-15 22:59:48
URL: http://katierebekah.blogg.sr


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback