Arg Julia!

Fick två brev idag, det ena var mina betyg och det andra en kallelse från Sahlgrenska. Kan ju börja med den, Det är till Rune Hedlund som opererade mig och inte till Klas som är min ordinarie doktor. Känns helt okej för mig fast tråkigt att inte få träffa klas, han är väldigt bra! Samtidigt blir det kul att få se hur Rune är. Har bara träffat honom korta stunder och det var ändå han som skruvade i min rygg i 3 timmar så ja! :)
.
Och så till betygen då. Fick alla betyg som jag väntade mig förutom när det kom till ett ämne. Under tiden jag var hemma kom jag efter i det och många andra ämnen. Jag lyckades jobba mig upp i dom andra ämnena men hade fortfarande missat två små uppgifter i Arbetsmiljö och säkerhet som det heter. När vi hade betygsnack någon dag innan vi slutade talade hon om att jag inte hade skickat in de två uppgifterna och att jag låg på ett G än så länge. Blev ju dock lite besviken över att få ett G när jag vet att jag kunde fått bättre annars, men jag accepterade det. Nu på mitt papper står det ett fucking IG: TACK INGA-LILL FÖR DIN GIVMILDHET. Åh jag är så aaaaarg. Jag är den tjejen som knappt tål att se ett G på betyget och nu kommer ett IG. Fyfaan säger jag bara. Allt på grund av att jag inte fick mina uppgifter i tid. Nu ska jag säga er att i tid menar jag verkligen i tid. Jag fick uppgiterna två dagar innan jag kom tillbaka till skolan. När jag väl kom tillbaka till skolan hade jag fullt upp med det som redan var plus allt jag missat i andra ämnen som gjorde att jag riskerade sommarskola. Jag har inte nämnt det här tidigare men det har vart ett helvete att komma tillbaka till skolan och alla uppgifter som ska göras i tid...
.
Ska ringa och prata med min lärare på måndag. Hoppas hon har en vääldigt bra anledning till detta....

Förlåt för aggro inlägg haha. 



KOMMENTARER

Kommentarer
ellen

Jääääklar vilka bra betyg du har! :o

2012-06-21 17:34:28
URL: http://duumbass.blogg.se
frida

åh helvete vad arg jag skulle ha blivit!

2012-06-21 18:13:07
URL: http://fridafridolins.blogg.se
♫♪ Sandra T

åh jäkla lärare alltså!

2012-06-21 19:49:09
URL: http://www.sandramusic.blogg.se
frida

Har du sett filmen 50/50? den handlar inte om någon som opererars mot skolios, men huvudpersonen blir opererad mot cancer i ryggraden, jättebra film!

2012-06-21 22:39:40
URL: http://fridafridolins.blogg.se
Emilia

Jättefin blogg ni har! :)

Svar: Tack så mycket! :)
Skoliosbloggen

2012-06-21 22:42:57
URL: http://emiliaberglund.blogg.se
linda

åh gud vad duktig du är Julia! vilka betyg! <3 :) men konstigt av den där läraren! hon måste ju förstå att du har haft fullt upp med att komma ikapp :) och att du gjorde så gott du kunde! :D

håller tummarna för dig vännen!

massor med styrkekramar till dig! <3

2012-06-21 23:05:49
URL: http://www.froggi.bloggplatsen.se
janna

jääävla idioter! Fyfan va sur jag skulle blivit! -.- prata med typ rektorn? Gaaah.

Svar: Jaa får typ göra det :(
Skoliosbloggen

2012-06-22 10:41:13
URL: http://absolutjanna.blogg.se
linda

sv: så lite så finis! <3 förstår det! håller alla tummar och tår! ;) <3
hur är det annars?? :)
hoppas att du får en härlig midsommar!

massor med kramar <3

2012-06-22 11:20:50
URL: http://www.froggi.bloggplatsen.se
Carola Paro

Läraren har agerat konstigt där. De kan avvakta med att sätta betygen om det finns skäl för det, vilket det fanns här. Det du kan göra är att prata med rektor och överklaga. Inte överklaga till läraren, hon har redan tagit sitt beslut, utan ta det med rektorn. Hoppas det löser sig!

Svar: Jag tycker att hon har gjort fel men eftersom skolan stängt nu måste jag nog vänta tills hösten :/ Jag tycker bara det är så otroligt fel att inte säga att jag ska få ett ig utan säga att jag ligger på G. Om hon hade sagt något hade jag kunnat göra något åt det :/ Jag ska prata med rektorn när jag har chansen!
Skoliosbloggen

2012-06-22 11:39:00
URL: http://barbamamas.blogg.se
Carola

Ja, jag håller med om att läraren har gjort fel. Och det ska gå att överklaga även om det är sommar. Vet dock inte riktigt vart man ska vända sig om rektorn har sommarlov. Finns det ingen som du kan nå på skolan och kolla läget med?

Svar: Jag vet inte riktigt, jag tror att de kanske fortfarande jobbar nu under nästa vecka också jag ska ringa dit på måndag och höra! :)
Skoliosbloggen

2012-06-22 15:54:35
URL: http://barbamamas.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback