Bloggpaus för Hazals del!

Hej allihopa, var ett tag sen sist som ni märkt. Detta är då på grund av att jag varken har haft ork, motivation, glöd eller tid till att komma på något att blogg om när jag har massa annat "viktigt" som pågår i vardagen. Jag tror nog att jag blir tillbaka snart, om en dag, vecka, månad, år vet jag inte, men om vi inte ses så hoppas jag att ni iallafall får det bäst och sluta aldrig att kämpa, jag vet att ni kan!
Ni kan maila mig på [email protected] eller via facebook där jag är inne dagligen om det är något ni undrar över. Förövrigt ska jag till sjukhuset imorgon för att tala med Tomas om ryggen och röntgen i torsdags gick jättebra.

Styrkekramar och ge aldrig upp!

Btw, Julia är så jäkla grym som håller bloggen uppdaterad hela tiden och svarar på kommentarer. En bra tjej det, var snälla mot henne nu annars har ni med mig att göra! ;)


KOMMENTARER

Kommentarer
♫♪ Sandra T

ta hand om dig <3

2012-02-13 19:05:48
URL: http://sandramusic.blogg.se/
ellen

vad heter du/ni på facebook?:)

2012-02-13 21:09:20
URL: http://duumbass.blogg.se/
vadfanskajagheta.se - Uppsalas största blogg

Hej :)

Jag har en BLOPPIS med över 90 plagg, one piece, skor, väskor, kläder smycken. Mkt oanvänt från Nelly,com Asos,com Bianco, Scorett och gina tricot! Kika gärna in ifall du hittar något du gillar :D



Du hittar bloppisen på länken här under:

http://vadfanskajagheta.se/galen-bloppis/



KRAM ALEXANDRA <3

2012-02-13 22:54:51
URL: http://vadfanskajagheta.se
Johanna ♡

Haha, vi ska vara jättesnälla mot Julia, lovar ;)

2012-02-14 21:59:22
URL: http://johannasskolios.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback