Färdigt!

Nu sitter jag hemma igen efter inskrivningen. Allt gick ganska snabbt faktiskt. Fick träffa en läkare lite snabbt. Jag frågade om jag kunde få behålla mitt stag och skruvarna och det kunde jag säkert sa han. Bara det som de ska plocka ut är värt 20-25 tusen sa han. Jisses!
 
Sen fick jag gå iväg till labbet för att ta lite blodprover och därefter upp till narkosläkaren. Kvinnan som jag fick prata med där hade tydligen vart den som hade hand om mig under förra operationen, men vi kände inte riktigt igen varandra haha. Det är ju så mycket folk när man kommer in i en operationssal så det är svårt att minnas alla, speciellt när man bara fick se dem en kort stund innan man somnade. 
Hon sa att jag troligtvis inte ska få någon kateter eftersom operationen är så pass kort. Detta oroar mig faktiskt lite ska jag säga. Självklart är jag väldigt glad över att få slippa katetern eftersom den gav mig problem sist, men jag är osäker på om jag verkligen kommer upp så pass snabbt efter operationen så att jag kan gå på toaletten. Och kissa på ett bäcken kan jag Inte. Det funkar bara inte. Jag kan inte ens kissa i skogen haha.
 
Därefter var det ett snabbt inskrivningssamtal med Johanna, men det var inte så mycket med det eftersom jag redan opererats en gång innan så ja, jag har ju koll på det mesta. Är dock lite osäker på när jag ska få komma hem. Vissa säger torsdag och andra lördag. Knasigt det här, men den som lever får se! 
 
Träffade Klas också förresten. Han frågade vad jag gjorde där och jag talade om att jag var på inskrivning. Han sa att ja det hade han ju hört eller läst någonstans att jag skulle opereras (haha) och han tyckte att det var skönt för mig att de skulle göra något åt det nu, eftersom jag kunde ju inte gå och ha så ont hela tiden sa han. Han sa också att "det var Rune som fick ta det beslutet" haha och ja det var väl bra det! 
 
Eftersom alla blodprover är tagna behöver jag inte vara inne på avd 16 förns kl 19:00 så nu ligger jag här hemma och väntar på att Julias återbesök ska vara färdigt! Ska laga lite mat så att vi kan äta innan vi åker upp. Hoppas att jag får ett enkelrum nu annars blir det ju lite tråkigt med Julia! :)

KOMMENTARER

Kommentarer
Molly Bergström, UPPSALA

Hoppas allt går bra för dig! Håller tummarna :) KRAM

Svar: Tack! :) Kram
Skoliosbloggen

2012-12-04 14:48:25
URL: http://mooollys.se
ellen

Lycka till nu!! :D Håller tummarna! Vilken tid är det imorn?

2012-12-04 15:56:38
URL: http://duumbass.blogg.se
Elsa Hugoson

Jag behandlar min skolios med korsett. Jag ska börja gå till en Mats Hoffsten är det han ni också har haft? Ska vi följa varandras blogg? :)
Kramar Elsa

2012-12-04 16:28:53
URL: http://loparen13.bloggplatsen.se
Elsa Hugoson

Jag skrev fel bloggnamn på förra kommentaren. Min blogg heter tjejenmedkorsett.blogg.se
Kramar Elsa
(hoppas ni vill följa mig!:) )

2012-12-04 16:54:11
URL: http://tjejenmedkorsett.blogg.se
Sara

Jättestort lycka till Julia! Det kommer gå jättebra!!:)<3

Svar: Tack snälla! Kram <3
Skoliosbloggen

2012-12-04 19:41:03
URL: http://atthaskolios.blogg.se
Emelie Eriksson //Foto&Vardag\\

Hej duuu!
Jag har en julkalender på min blogg just nu, tävlingar varje dag. Låter det intressant? - Här är länkarna direkt till dom 4 tävlingarna, var gärna med. Kramisar och ha en fin och supermysig jul! :)

Tävling nummer 1. Vinn presentkort från solentro (alla får 100 kronor för att man deltar):
http://byyemelie.blogg.se/2012/december/lucka-1-vinn-presentkort-fran-solentro.html#comment

Tävling nummer 2. Vinn presentkort från glitterboxen:
http://byyemelie.blogg.se/2012/december/lucka-2-ta-del-av-15-rabatt-fran-mestore.html#comment

Tävling nummer 3. Vinn valfritt fint armband från puss:
http://byyemelie.blogg.se/2012/december/lucka-3-vinn-ett-valfritt-luxury-armband-fran-puss.html#comment

Tävling nummer 4. (Dagens) Vinn handgjort smycke från jewerellybyhelena för mellan tusen och tre-tusen kronor:
http://byyemelie.blogg.se/2012/december/lucka-4-vinn-handgjort-smycke-fran-jewerrellybyhelena.html#comment

2012-12-04 20:04:02
URL: http://erikssonemelie.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback