Har lagt om såret nu

Hon tvättade med sprit två gånger aaj haha. Massa sårskorpor ramlade av när hon drog med spriten. Kände dessutom att jag inte har någon känsel lite över skulderbladen för jag kände ingenting när hon tejpade osv där. Det känns helt sjukt när man tar på ryggen och man bara känner med fingarna att man petar på huden, helt sjukt! Men känseln kommer nog snart tillbaka och gör den det inte gör det mig ingenting, jag kan leva fint utan någon känsel fläckvis på ryggen.
Ärret var lite rött längst upp så hon tejpade lite glesare där så att jag skulle kunna hålla koll på det så att det inte blev värre.
Innan jag tog av mig tröjan frågade hon om jag hade ett stort sår. Njaa inte speciellt tror jag, svarade jag. Jag menar det finns ju de som tar hela ryggen så jag anser inte att mitt ärr är sådär jättestort, det finns ju värre! När hon sedan fick se det sa hon, Oj det var ett långt ärr. Var du väldigt sned innan? haha hon får nog inte se så jättemånga skoliosopererade här där jag bor.
.
Fick också sprutan mot livmoderhalscancer och nu ligger jag med mer smärta i armen än i ryggen så det är ju skönt att slippa tänka på den för en stund.
Försökte ta en bild som ni får se så länge. Ikväll ska jag be min syster ta en bättre närbild, men man ser inte så bra pga all tejp över.
 
Det bästa är att jag inte har så mycket känsel där bh:n är, så därför kan jag ha den på mig. Den svarta grejen bredvid är såret efter dränaget.

Trackback