En liten grej bara

En liten grej som vi vill säga till alla söta läsare, ni som kommenterar utan blogg, lämna gärna mejl så att vi kan svara på era kommentarer! Det är ju så tråkigt att inte kunna svara!:)

KOMMENTARER

Kommentarer
Iza

sv: Ja jag fyller 17 i år och har i princip redan växt klart. Men jag skulle kunna ha det, men då får jag ha den hela livet. Så sa min läkare iaf. Så det är inte så aktuellt. Den är ju som sagt inte så stor heller, problemet är att musklerna spänner sig hela tiden så att jag får låsningar. Men det löser ju sig säkert på nått sätt :)

2011-02-23 17:42:35
URL: http://mycookiejar.blogg.se/
Tessan

Det är faktiskt så att jag är så inspirerad av er så jag gjorde ett inlägg om er på min lilla blogg. Så ni får gärna kolla in den :)

2011-02-23 17:58:54
URL: http://guunpowder.blogg.se/
Emma

Hej söta ni! Jag har en liten fråga bara, vad innebär skolios?

2011-02-23 18:30:16
URL: http://oursketchbook.com
Matilda

tänkte bara säga tack, för eran superbraiga blogg :D det har varit skönt att gå in här när det känns jobbigt och idag var jag hos ortopeden och fick reda på att jag ska BÖRJA PÅ NEDTRAPPNING! Blev så glad så att jag nästan började gråta, åhhh



men tänkte bara säga tack till er och jag hoppas att ni fortsätter med bloggen, för ni hjälper verkligen folk :D

2011-02-23 20:36:21
URL: http://clairan.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback