Till Saga

          Saga om Rebecka gästbloggar:
Hej!
Jag har haft nattkorsett sen i mars. Nu så orkar jag inte med korsetten, har inte på mig den som ska jag och jag typ skiter i den! Har ni någon gång känt så? isf hur gjorde ni för att det skulle gå över ?
(PS: Älskar eran blogg! Ni gör verkligen skillnad)


Svar:

Hej Saga!

Jag tror att vi alla känner så ibland, att korsetten är skit och att man inte längre orkar bry sig. Jag tror att det är svårt att komma ifrån. När det händer tycker jag att det är viktigt att tänka över hur långt man kommit och fråga sig själv, ska jag verkligen ge upp nu? Vill jag operera mig? om svaret är nej, då är det bara att fortsätta att kämpa och hela tiden komma ihåg att det kommer att ta slut. Om man kämpar så kommer snart dagen som man längtat efter!:)
Jag tycker också att det är viktigt att prata med andra om det när man tycker att det är jobbigt. Man kan få så sjukt mycket stöd från andra i samma sits. Om du vill får du gärna mejla mig på
[email protected]!
Du anar inte hur glada vi blir över dina fina ord om vår blogg!
Många kramar och fortsätt att kämpa!




KOMMENTARER

Kommentarer
elaine

sv - Ja, jag tycker också att det är länge. kroppen hinner ju lixom förändras tycker man!

kan tillägga att det är ganska tråkigt att magnetröntgas.. kram!:)<3

2011-12-15 22:53:35
URL: http://elainelofdahl.blogg.se/
Johanna

Bra ord!

2011-12-15 23:30:35
URL: http://johannasskolios.blogg.se/
Felicia

Verkar jobbigt med korsett, min kompis brorsa har det:(

Jätte bra blogg:)

Kram

2011-12-16 11:25:48
URL: http://asslatjejerna.blogg.se/
♫♪ Sandra T

<3

2011-12-16 15:27:29
URL: http://sandramusic.blogg.se/
frida

Kände själv så och känner det nästan varje kväll(har själv nattkorsett) men ibland när jag tänker ta av mig den kmr jag på hur snabbt natten kmr gå och sålänge man somnat så märker man den ju inte och så sparar jag den natten så jag har något att se fram imot senare! Ett tips är att sova med den(på helgen) i minst8 h och sen så tar du av den och sover utan, det är hur skönt som helst och då är dt lättare att somna när man vet att man får sova lite utan! Fast nu har dt nästan blivit så för mig att jag inte vill vara utan för det är så jobbigt att vänja kroppen tbx till korsetten eftersom den aldrig riktigt går tbx om man sover varje natt!, Men jag tkr faktiskt du ska vara glad att du ska få nattkorsett för tänkt att du skulle kunnat få en dagkorsett som så många andra har och knappt vara utan den alls, du är ju faktiskt fri ca 16 h per dygn!

2011-12-16 22:42:30
URL: http://friper.blogg.se/
j-fer

jag tycker du ska tänka positivt, var glad att du bara har nattkorsett :)

2011-12-17 15:22:02
URL: http://jennifermikkonen.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback