Garderobsrensning

Häromdagen rensade jag lite i min minimala garderob och kom på att jag faktiskt hade kvar alla mina korsettlinnen såhär ett halvår efter. Lite onödigt då jag aldrig mer kommer att använda dom så jag antar att dom åker i soporna snart. Dock lite synd att jag bara hann använda vissa av dem max 3 gånger:)



Jag hade ju kunnat använda dom som vanliga linnen/tshirts men dom är liksom lite genomskinliga och inte utav den kvalite som jag vill ha på mina vanliga kläder:)


KOMMENTARER

Kommentarer
Alexandra - Uppsalas största blogg

Hallå där sötnos:) Vinnaren av dagens blogg finns uppe! :) Kika in om det blev du eller anmäl dig till den nya omgången här:

http://vadfanskajagheta.se/2011/august/lordag-dagens-blogg-2.html#comment

2011-08-20 19:33:49
URL: http://vadfanskajagheta.se
♫♪ Sandra T

tog också ett tag innan jag rensade mina linnen. som senast som förra veckan så fick jag bort alla kläder som korsetten förstört, haha!

2011-08-20 20:09:27
URL: http://sandramusic.blogg.se/
Katie

Ååå sådana hade varit perfekt för mig ;) jag använder nämligen alltid under linnen då jag alltid är så kall å då spelar det ingen roll om de skulle vara lite genomskinliga =)



Har du haft en bra helg?? Puss å kramizz hjärtat <33

2011-08-21 19:20:38
URL: http://katierebekah.blogg.se/
Katie

Japp det har jag =) hihi :D jag har haft det i många år, också pga min anorexia. Jag är så otroligt kall å frusen! Men hade linnen nästan alltid under innan anorexin också ;)



Ååå tack vännen! <33

Kramar!!!

2011-08-21 20:11:43
URL: http://katierebekah.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback