Dagens fråga

fin blogg ni har :D
Är korsetten hård? ser ut som den är gjord utav hårt plast eller nått sånt :)

Svar: Först och främst, tack så mycket :D  Ja, korsetten är hård, när du knackar på den låter det ungefär som när man knackar på en dörr hahaha :D Ja, precis hård plast är den gjort utav.

Kram <3

KOMMENTARER

Kommentarer
Madde

Hej tjejer!

Jo det är så att jag felbehandlats på det sätt att det först och främst inte undersöktes hur jag som lider av båda ehlerdandes syndrom, (stavningen är nog helfel där)diabetes, benskörhet och urkalkat skelett skulle reagera på en operation. de opererade mig som vilken "frisk" som helst. + att jag efter några läkarbyten hittat en klippa som verkligen gick till botten med min rygg, varför jag bara känner mig sämre och inte bättre och han hittade då en benbit i min ryggmärg som antagligen tappades där under min första operation. Detta är just nu under utredning.



Jag satte i stagen 1998 då jag var 16år och tvingades pga en infektion som jag till råga på allt annat åkte på då fick ta ut stagen igen -99.



Detta resulterade i att höftmassan mellan mina kotor som de satte in första operationen inte hunnit stelna och jag sjönk ihop och blev ännu krokigare än innan.



Kanske låter rörigt då jag försöker göra en lång historia kort men det är bara att fråga om det är något ni undrar =)

2010-09-14 17:25:29
URL: http://madde-maddesblogg.blogspot.com/
Madde

Tack, nä det händer en av 100 sägs det och någon måste det ju hända då.. Men jag rer mig ganska ok iaf, det som inte dödar, -det härdar! Och visst blir man stark psykiskt av detta handikapp! Envis till tusen är jag! Och det verkar ni oxå vara! =)

2010-09-14 17:44:05
URL: http://madde-maddesblogg.blogspot.com/
johanna

svar: Det är bra efter den, gjorde den 2004 så det är ett tag sedan. Men det är väl en av de bästa saker som hänt :)

2010-09-14 17:44:37
URL: http://spotlighteffect.blogg.se/
Bella

SV: Härligt att höra ;) Jo tack det ska jag ha, du med :D

kramar

2010-09-14 21:32:31
URL: http://iibs.blogg.se/
Madde

Jag har inte haft möjlighet eller ork att läsa vidare på högskolan eftersom min kropp inte klarar att varken sitta stå eller gå för länge. Jag får ej lyfta tungt alls (dit räknas 2liter mjölk från affären enligt min sjukgymnast) Så visst har det spelat roll =(

Men som sagt min situation är speciell som felbehandlad och en massa komplikationer. Låt ingen säga åt er att något är omöjligt! Det tar bara olika lång tid för alla!

Idag är jag tex gravid, något läkarna aldrig trodde skulle vara möjligt! =)) Det är ingen dans på rosor och jag har så ont att jag gråter och bara vill skrika vissa stunder men så får jag en spark av min bebis som ger mig styrkan jag behöver för att ta mig igenom detta. Ingen ska någonsin få tala om för oss vad vi kan och inte kan! Kom ihåg det tjejer! Allt handlar om kämparanda och sunt förnuft att ta saker i sin egen takt för att lyssna på sin kropp ordentligt, man får ju bara en och ska vara rädd om den =)

2010-09-14 21:59:11
URL: http://madde-maddesblogg.blogspot.com/
Natacha

Hejdär!

Allt bra? :)

2010-09-14 22:39:37
URL: http://zatacha.blogg.se/
Anonym

gud vad ont det måste göra, att ha något hårt runt om sin kropp. lycka till tjejer

2010-09-15 16:26:25


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback