Svår på frågor!

wilma b om PRAKTIK PÅ AVD 16!!!!:
Grattis! Känner du någon som ska opereras då? :)
Svar:
.
Tack! Ja som det ser ut just nu så kommer min fina vän Janna att opereras under den perioden som jag ska ha praktik där! Det ska bli mycket kul! :D (för mig iallafall, stackars Janna som får stå ut med en praktikant ;) )
.
Linnea om Min journal!:
Hej Julia! Du kanske redan har skrivit de men skulle inte du kunnea berätta vad de gör under en opperation av skolios? och hur det kändes när du vaknade upp (antar att de sövde ner dig) Jättetacksam för svar! KRAM på dig!
Svar:
.
Hej Linnea!
.
Under operationen så sätter dom skruvar i varje sida av kotorna som ska opereras. Sedan har dom två stag som dom sätter i dom här skruvarna och sedan böjer dom stagen raka och då följer ryggen med! Kanske en dålig förklaring men här kommer en video som visar lite mer exakt! :)
Efter operationen så vaknade jag på riktigt efter en timma. Då kände jag mig otroligt ledsen, trots att jag inte hade så ont att jag behövde gråta. Jag var bara väldigt känslosam samt hade lite ont i ryggen så klart. Jag var nog mest omtumlad av hela situationen, och det var lite chockartat att vakna upp på rygg med massa människor runt som drog i slangar och frågade massa saker. Utöver det kändes allt bra! :)
Tack för din fråga! Kram!

KOMMENTARER

Kommentarer
frida

känns det inte obehagligt att veta att du har skruvar i ryggraden? vad händer när du går genom tullen på flygplatsen? kan du känna av skruvarna? haha många frågor :D

2012-06-06 13:33:36
URL: http://fridafridolins.blogg.se/
ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

låter så läskigt!- åh vad kul, de är verkligen supersnygga! :D

2012-06-06 15:22:48
URL: http://adaras.se
janna!

hihi, du är fin!

2012-06-06 15:56:07
URL: http://absolutjanna.blogg.se/
LIL' BABUSTYLE - foto, vardag & Akons musik i fokus

Hej! allt bra? :)

2012-06-06 21:44:30
URL: http://babustyle.blogg.se/
Jouline♡

Så roligt ändå att du ska praktisera på samma ställe som din vän ska opereras :)Härligt att det är bra med dig :) Det är bara fint med mig med, lite huvudvärk nu ikväll men annars så är det som sagt toppen :) Kram på dig going!

2012-06-07 00:05:24
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Anonym

Hej, det kanske är en dum fråga, men vad händer när du går igenom metalldetektorn på flygplatsen? Sen undrar jag också hur ärret kommer se ut efter tag, bleknar det eller kommer det vara som det är nu?

Kram

2012-06-09 17:40:01
Amanda, 16år och mamma

DU! julia. jag har en fråga som jag har tänk på skiit länge.

Hur blir det med karuseller när man har opererat ryggen? När den är läkt då alltså ;)

2012-06-10 09:47:43
URL: http://rosaaelefant.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback