"Startade blogg för att hjälpa andra med skolios"

Titta vad jag hittade hemma i mitt skrivbord!

En tidning i Göteborg som heter Skaraborgs Allehanda kontaktade mig och Julia år 2011 för att fråga om vi ville ställa upp på en intervju och berätta om hur det är att ha skolios. Här är resultatet!
 
Haha snygga vi var :-)
 

KOMMENTARER

Kommentarer
Frida

Hej :)! tänkte bara länka en video som jag tycker ni borde se:
http://www.youtube.com/watch?v=E8umFV69fNg

2014-02-08 17:51:52
linda

Bästa och fantastiska ni!! :D <3

Svar: Tack detsamma Linda! <3
Skoliosbloggen

2014-02-08 19:11:35
URL: http://www.livetmedlinda.blogg.se
Elin

Fick precis syn på denna bloggen nu och blev så himla glad av att två starka unga tjejer valt att dela med sig om sin skolios! När jag själv fick diagnosen för snart 8a år sedan ville jag sjunka under jorden, och var jätte deppig. Idag mår jag fint och tänker inte alls lika ofta på de, om ens någonsin längre. Vet att jag önskade när jag var 16 år och precis fick reda på att jag hade de, att kunna läsa om andra i samma sits, så stort cred till er tjejer! Jätte bra inspiration och det ska ni ha tack för. Hoppas operationer och allt går fint, massa kramar/Elin.

Svar: Åh tack, vad glada vi blir av din kommentar! Tråkigt att det "på din tid" inte fanns någon annan som befann sig i samma sits att prata med, för oss och många många fler har det varit ovärderligt. Skönt att höra att du mår bättre idag! Många kramar till dig och tack för din kommentar.
Skoliosbloggen

2014-03-04 20:23:09


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback