Kliar

Idag har jag tränat, igen. Jag gör det även om jag vet att jag får ont efteråt. Hade ont redan när jag gick av mitt dygnspass på jobbet imorse men nu under kvällen har det varit hemskt. Det gör ont samtidigt som det kliar något fruktansvärt från mitt stag. Vill bara slita upp huden och klia, men det går ju inte. Sitter och river och kliar fastän jag vet att det sitter på insidan. Någon anna som känner igen sig? 
Förhoppningsvis går det bort med lite sömn. 

KOMMENTARER

Kommentarer
linda

Känner igen mig något så fruktansvärt :( Håller tummarna för dig att dagarna går snabbt nu till din operation! För mig blir det bara värre och värre. Har så ont och så mycket skav varje dag. Tar mediciner, försöker röra på mig/träna men inget hjälper verkligen inget. Det känns inge bra alls. Thomas sa att han trodde att det skulle gå över men det blir bara värre hela tiden. Han sa också att jag skulle få komma dit i Mars men nu fick jag en tid den 6:e april. Tycker inte att man kan acceptera att man ska ha så ont så att tårarna rinner flera ggr varje dag?

styrkekramar till dig bästa Julia! Hoppas att du får en fin tisdag <3

2014-02-25 07:36:50
URL: http://www.livetmedlinda.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback