Feedjit

Genom Feedjit som ni hitter längst ner till i menyn på vår blogg kan man se hur folk hittar till vår blogg och vad dem sökt på för att komma till bloggen. De allra flesta som hittar hit genom google har sökt på tatueringstext. Haha liksom stackare, här hittar de inga snygga tatueringstexter iallafall förutom texter om ärr haha;)
Okej, kanske inte så konstigt såg jag nu. Den första bilden som kommer upp när man söker på tatuering text länkar till vår blogg:)

KOMMENTARER

Kommentarer
martina

hej, allt bra? :)

2012-01-17 18:33:32
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
martina

sv; härligt! samma här :)

2012-01-17 18:52:26
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Annie

sv:Hehe okej men den var jättefin :D

2012-01-17 20:03:02
URL: http://annielivet.blogg.se/
j-fer

hej, jag är en fjortobårig tjej som har haft bostonkorsett i lite mer än ett halvår,jag tycker det är förjävligt å vill så sjukt gärna slippa det, mest eftersom att ingen fattar hur det är. jag skrattar åt nästan allt men jag vill ändå bara gräva ner mig när nån säger typ stålkvinnan eller terminator till mig, det är mest mina killkompisar som håller på så och jag vill inte verka som värsta surkärringen som bli assur för att dom skämtar lite. men folk tror att jag kan göra allt utom att böja mig men så är det inte alls, å dom fattar bara inte! ingen kan fatta att det gör ont och att jag bara vill vara normal. dom tror inte att det är nån big deal men jag är fjorton! jag vill ha roligt som alla andra men istället är jag bokstavligt talat inlåst! är det bara jag som upplever det som att verkligen ingen fattar hur det är eller?

2012-01-17 21:55:19
URL: http://jennifermikkonen.blogg.se/
linda

sv: förstår det :( så lite så! <3



kram! <3 :)

2012-01-18 07:20:52
URL: http://www.froggi.bloggplatsen.se
ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

haha vad konstigt .. var några som hade kommit in på min blogg av att sökt på något jättekonstigt också xD



- visst är det kul med pinsamheter :D

2012-01-21 03:15:39
URL: http://adaras.se
Matilda

Hejsan!

Startade precis en tävling på min blogg där man kan vinna en freebra! Reglerna är superenkla! Var gärna med och delta här: http://missbuttercup.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-en-freebra.html#comment



Ursäkta om du inte gillar den här sortens kommentarer..

2012-01-23 12:16:02
URL: http://missbuttercup.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback