Stockholm 2010-10-22!

Dagen i stockholm var helt AMAZING! 
Det hela började med att vi träffades på Centralstationen, hazal stod vid ena sidan av centralstationen och julia den andra. Det tog cirka 10 minuter för oss att hitta varandra. Väl där ute i snöstormet kom hazal springades och kramade julia. Vi satt på en bänk bakom ett klotterplank för nån rädda barnen organisation eller nått. Väl där satt vi och snackade, var ganska blyg ( hazal) men efter ett tag öppnade jag mig, som vanligt.. Därefter promenerade vi vidare till butikerna som höll på att öppnas , vi visste inte vad vi skulle göra så vi gick till gallerian som då var öppet.

Väl där satt vi på ett golv som var lite avskilt från själva butikerna, så ingen såg typ oss, förutom några som fikade :D vi la kameran på golvet och började ta bilder, blev inte så jättebra. Vi hittade en kafeteria som låg högst upp, vårt favoritställe;) Där filmade vi och tog massor av bilder. Senare gick vi runt i butikerna och började räkna ner timmarna till intervjun. Vi var så nervösa. Vi gick in till lindex, tog av korsetterna och började pröva varrandras. Julias var obekväm, speciellt vid magen, kunde inte andas! Hazals var ganska bekväm men gick väldigt långt ner där bak och skavde i ryggen. Även där bombade vi med bilder och videon. Det var jättekul på intervjun och allt gick toppen bra, jättsöt och trevlig reporter :). Därefter tog vi tunnelbanan till östermalm, där vi gick in på åhlens och träffade hazal syster och mamma som jobbar där! Vi gick runt lite och hazal fick med sig en kofta hem .

Tiden började närma sig för julias avgång, och det var supertråkigt! Ville inte att hon skulle gå. Några minuter innan julias buss gick tog vi lite bilder och så tog vi farväl av varandra och självklart farväl av berit & armon oxå ;) Så då var den dagen över, och vi hoppas och tror att vi snart kommer att ses igen! Äntligen fick vi ses!
<3



Här kommer en bildbomb:


till höger hazal med berit och julia med armon

vårt favoritställe, cafeterian ;)



hazal med berit, julia med armon

såååååååå fin!

en utav de första bilderna

blev skrämd hahah snyggaste bilden på snyggaste hazal!!<3

julias best friend ;)


dags för julia att åka hem :(

Mer bilder kommer snart! :)






KOMMENTARER

Kommentarer
♫♪ Sandra T

spännande :D

2010-10-24 13:09:16
URL: http://sandramusic.blogg.se/
Millah

Hej... Allt bra?

Är du tävlingsintresserad?



Jag har igång massa tävlingar nu

& det kommer in nya titt som tätt.



Lottar bl.a ut Britney Spears nya parfym!



Var gärna med och tävla =)

--> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du int intresserad så ber jag så hemskt mycket om ursäkt..

Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2010-10-24 19:51:36
URL: http://millahoman.blogg.se/
Anonym

Hej hörru!

Jag har också fått skolios nu. Jag är så rädd. Några tips för att minska räddslan?

kram

2010-10-25 18:53:44
Matilda

Vart har Hazal köpt sin jacka & när? Den är skitsnygg! :)

2010-10-31 10:40:09
URL: http://linneaomatilda.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback