A bad day

Idag var ingen bra dag. Vet inte vad jag ska säga mer. Mitt självförtroende var på botten och det kändes som att allt jag gjorde var fel, och jag kände mig så himla dum när någon sa till mig att göra något och jag inte fattade vad de menar eftersom jag aldrig gjort det innan. Igår kändes allt så bra, nu känns det som om jag aldrig kommer att bli en undersköterska, i vilket fall ingen bra en. 

Tror att det kan bero på att min handledare försöker få mig att utvecklas och låter mig vara ganska självständig. Dock är jag väldigt osäker som person och om jag inte vet hur man gör eller hur andra vill att man ska göra känner jag mig så otroligt osäker på hur jag ska göra. Jag känner mig nästan övervakad, som om allt jag gör är ett test på hur bra jag är. Att ha någon som bara står och ser på och övervakar varenda liten rörelse gör att jag känner mig som världens sämsta. Jag hoppas att jag hittar min nyfikenhet och lust till att lära imorn igen. Är så frukansvärt trött också. Att gå upp 04:30 varje dag och inte komma i säng förns runt 12 är tufft. 

Tråkigt inlägg. Ska försöka variera mig lite, men just nu är det mycket med praktiken! Ikväll har två nya skolios patienter skrivits in och imorn bitti ska de till operation. Ska bli spännande att se vad det är för människor :)

KOMMENTARER

Kommentarer
♫♪ sandra T

äsch vi alla har sånna dagar där man bara känner sig awkward vad man än gör. Bara att bita ihop :)

2012-09-02 22:41:19
URL: http://www.sandramusic.blogg.se
ellen

Klart att du kommer bli en BRA undersköterska :)

2012-09-02 22:57:46
URL: http://duumbass.blogg.se
frida

finns<3

2012-09-03 07:19:07
URL: http://fridafridolins.blogg.se
linda

åh jag känner igen det där med att man blir ganska osäker när man inte riktigt vet vad\hur man ska göra något? :) Hela den där situationen kan bli jobbig när man inte riktigt vet och ena sekunden så hänger folk över en som en hökar, haha ;) <3

Men du är så duktig så vännen!! <3 Glöm inte det!! Och alla är vi nybörjare i början!

puss! <3

2012-09-03 18:56:04
URL: http://www.livetmedlinda.blogg.se
frida

finns<3

2012-09-03 20:30:06
URL: http://fridafridolins.blogg.se
Janna

DU KOMMER BLI VÄRLDENS BÄSTA SJUKSKÖTERSKA SÅ SCH! <3

Svar: Tack Janna vad snäll du är!! Tror du verkligen det? <3
Skoliosbloggen

2012-09-05 11:51:42
URL: http://absolutjanna.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback