The scoliosis awareness project!

En tjej på tumblr har startat ett litet projekt nu när det är scoliosis awareness month. Hon har bett alla med skolios att göra antingen ett eller flera videoklipp som hon sedan redigerar till en stor video som hon sprider ut över hela världen.
.
Jag har pratat med henne och lovat att jag ska få med några härifrån Sverige också :D Alla som har skolios kan alltså vara med!
.
Gör såhär:
  1. Spela in en video eller flera videoklipp där du visar något som representerar just din skolios. Det kan vara en röntgenbild, din rygg, ärr, korsett eller vad du nu kan hitta på!
  2. Därefter visar du upp en lapp där du skrivit en inspirerande mening om skolios. (Denna måste då vara på engelska eftersom det är ett engelskt projekt). Det kan tex vara "Scoliosis makes me unique"
  3. Meningen på lappen får inte innehålla svordomar eller deprimerande budskap så som "Scoliosis makes me want to die". Här är det positiva budskap som ska synas!
  4. Videon får inte redigeras utan det fixar hon. Ni ska därför inte själva redigera ihop era klipp om ni väljer att göra flera utan då skicka in alla klipp istället!
  5. Videon får inte heller innehålla ljud!
  6. Om ni har ett konto på tumblr så ska ni följa http://scoliotic-mind.tumblr.com. Om inte, skriv i mejlet att ni inte har ett konto på tumblr men att ni följer mig! Då gör hon ett undantag för er! :)
  7. Notera detta innan ni skickar in er video: Om ni skickar in en video till projektet ger ni henne tillåtelse att använda den. Videon kommer att synas på youtube, Facebook och tumblr så var medvetna om detta innan. (vill ni vara anonyma behöver ni inte visa ert ansikte). Om ni är rädda för att folk i er närhet ska se filmen så tror jag inte att ni behöver oroa er. Ni kommer inte att taggas i någon video på fb eller liknande eller ha något som binder er till den förutom ert klipp:) Hoppas ni förstår vad jag menar!
  8. Mejla sedan ditt klipp eller flera klipp till [email protected]
Det skulle vara jättekul om så många som möjligt ville delta i detta. Tillsammans kan vi få skolios att uppmärksammas lite mer! :) Jag funderar också på om vi på bloggen ska göra ett liknande projekt i framtiden fast då på svenska och lite annorlunda. Jag skriver mer om det senare!
Spela nu in massa videos och skicka in, det blir superkul det här!



KOMMENTARER

Kommentarer
♫♪ Sandra T

åh vad kul, ska se om jag kan spela in nåt :)

2012-06-05 12:41:38
URL: http://sandramusic.blogg.se/
ellen

Jag är på :D

2012-06-05 13:48:40
URL: http://duumbass.blogg.se/
♫♪ Sandra T

vet dock inte vad jag ska visa upp på första punkten =/

2012-06-05 14:43:41
URL: http://sandramusic.blogg.se/
♫♪ Sandra T

tror inte jag har det, det är det som är problemet =/

2012-06-05 14:47:54
URL: http://sandramusic.blogg.se/
♫♪ Sandra T

nej har ju ingen bild :(

2012-06-05 14:54:26
URL: http://sandramusic.blogg.se/
♫♪ Sandra T

åh får försöka klura ut nåt :)

när är deadline?

2012-06-05 21:00:11
URL: http://sandramusic.blogg.se/
♫♪ Sandra T

gick in på hennes tumblr, 26 juni :)

2012-06-05 21:09:55
URL: http://sandramusic.blogg.se/
Jouline♡

Åhh vilken rolig grej att spela in en massa olika videos och sedan sprida det, tycker jag låter super :)



Tack snälla söta rara du för din kommentar om mitt hår :) Hur är det med dig annars? Jag har haft en liten blogg pause om du märkt det? men känner att jag verkligen behövt det. Måste få ta mig lite pauser då och då. Kramar fina fina du :love:

2012-06-06 01:25:45
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
frida

coolt! ska kanske försöka få ihop något!

sv: taaack :D

2012-06-06 10:54:51
URL: http://fridafridolins.blogg.se/
Sara

Sv: tack så mycket Julia! Kul att höra!:D

2012-06-06 11:48:43
URL: http://atthaskolios.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback