Varmt

Kom hem och grät av smärtan i ryggen idag. Vet inte vad jag ska ta mig till. Tog två alvedon och två oxycontin som jag har kvar. Det hjälpte fint mot smärtan men nu svettas jag som en gris av morfinet. Hade helt glömt av hur hemskt det var! Vet inte vad som är värst, smärtan eller att koka över inifrån.

KOMMENTARER

Kommentarer
ellen

*kramar*

Svar: Fina du <3
Skoliosbloggen

2012-08-24 22:22:10
URL: http://duumbass.blogg.se
Sara E

Usch jag tycker så synd om dig Julia som har så ont efter operationen. Jag inser att jag kanske har haft rätt tur som i princip inte alls har några svårare smärtor med ryggen. *peppar peppar* Det känns inte riktigt rätt att du ska ha sådär ont! Jag tycker verkligen du ska undvika så långt som det går att göra saker som är påfrestande för ryggen. De på praktiken borde ju verkligen förstå om du har ont iryggen. Jag tycker inte man ska köra på så hårt med ryggen och bara bita ihop utan det är bättre att vara ärlig och säga att man får ont. De flesta brukar förstå och vilja underlätta. Inte för jag tycker att du gör så men jag kan få lite den känslan på vissa skoliosbloggor. Att man bara biter ihop och skiter i att man har ont för att man vill kunna göra allt som alla andra kan. Jag personligen tror att det kan leda till mer problem. Jag känner att jag har accepterat rätt så bra att min rygg inte pallar lika mycket som andras. Jag kommer tex aldrig att hjälpa till vid en flytt haha ;-) Sorry för långt inlägg! Jag hoppas verkligen att du får mindre ont snart. Jag har följt dig rätt länge nu så jag känner verkligen med dig. Kram! (Sen en liten extragrej. Har du bra skor på dig när du jobbar? Ett par riktigt bra skor kan nog göra väldigt mycket nör man står och går hela dagen.)

Svar: Tack snälla för din långa kommentar! Jag har haft svårt att acceptera att jag inte kan göra allting som alla andra kan, det har jag. Nu uner min praktik har det vart ännu svårare. Det som är jobbigt är att det finns inget jag kan undvika att göra, för jag har än så länge inte gjort något krävande. Jag gör inga lyft eller liknande och därför känns det så himla jobbigt att jag mår såhär dåligt :/ Vad skönt att höra att du inte har haft sånna problem sedan operationen, och det är bra att du backar vid tunga grejer, det är grymt bra! Jag har foppatofflor när jag jobbar, funderar på att testa gymnastikskor nästa vecka, kan kanske vara lite mjukare och bättre! Tack ännu en gång för din kommentar och för att du läser bloggen. Jag blir otroligt glad!
Skoliosbloggen

2012-08-25 00:23:25
linda

usch lilla vännen! blir så ledsen när jag läste det där! <3 du ska se att det kmr att bli bättre! det måste det bli! <3

hoppas att du får en underbar lördag!
p.s har du kik? :D hihihi
massor med kramar <3

2012-08-25 06:34:33
URL: http://www.livetmedlinda.blogg.se
Sarah

I feel your pain. It is so awesome to find a blog written by someone displaying such honesty. There truly is beauty in pain. We are beautiful bionic women! :-):love::love::love:

Svar: Thank you so much! You seems so kind and thoughtful! You´re right, We are strong! <3
Skoliosbloggen

2012-08-25 12:16:55


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback