Man kan ju undra

Min korsett står för det mesta på golvet nuförtiden. Allt är så mycket skönare utan och man kan klä sig som man vill, göra allt man vill och ah, allt är så jävla mycket bättre utan. Dessutom är den ju förliten vilket gör att jag inte klarar av mer än ett par timmar utan höftsmärtor. gaah

Har börjat fundera på om min rygg blivit värre, det känns nästan så.

På den här bilden slappnar jag av och är som vanligt, kanske svårt att se men på ena sidan går det in as mycket vid höften och på andra sidan är det nästan rakt. Och såklart axlarna som inte är i samma höjd.





På den här bilden sträcker jag på mig så mycket jag kan. Jag brukar försöka att hålla mig uppe så här så att det inte syns så mycket i ryggen men om jag inte tänker på det så blir det som på bilden innan.


Lite olika höjd på axlar och även lite ojämn midja men inget man tänker på så himla mycket.

ska bli spännande att se den 24 om det har blivit någon skillnad sen i maj. Det här är ju trotsallt mitt första riktiga läkarbesök sen jag var där i maj.



KOMMENTARER

Kommentarer
SANDRA

HÄRLIGT att ni vill vara med i min "dagens blogg" ;)

Drar en vinnare snart, så håll ögonen öppna!

2011-02-11 23:00:26
URL: http://shik.blogg.se/
♫♪ Sandra T

kämpa på vännen (:

2011-02-12 00:27:46
URL: http://sandramusic.blogg.se/
Anna ;)

Rolig blogg! ;) Besök gärna min och min kompis blogg! ;)

2011-02-12 23:40:54
URL: http://ourdiaryy.blogg.se/
elli

kämpakämpakämpa!:D

2011-02-13 20:00:40
URL: http://elainez.blogg.se/
Stelopererad, Erika

Kom igen, ge inte upp. Du vet likaväl som jag att du inte vill gå igenom en operation för att bli av med skoliosen, använd korsetten! En steloperation innebär en massa onödiga risker och dessutom ett helt nytt liv efteråt där du kanske inte kan arbeta med det du vill i framtiden samt att du kanske kommer behöva avstå från att göra roliga saker. Kämpa!

2011-02-16 14:13:08
URL: http://erikaalexandrajohansson.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback